„Тимбарк България“ дари минерална вода на двете болници във Велинград

„Тимбарк България“, производител на минерална вода Велинград Alcalia, сокове Queen`s и други популярни напитки има дългогодишни традиции в подпомагане на обществото при кризисни ситуации. Компанията е редовен дарител на БЧК, болници в различни градове, домове за социално слаби и хора в неравностойно положение, както и институции, занимаващи се с деца в риск.

 

В настоящата извънредна ситуация наименованието „производител на напитки“ придобива специално значение. Освен, че компанията не спира работа, произвеждайки и доставяйки продукти от първа необходимост в магазините в съответствие с най-високите нива на безопасност, „Тимбарк България“ не забравя и хората, които се нуждаят от най-силна подкрепа днес – медиците, борещи се всекидневно с COVID-19 на първа линия.

Ето защо „Тимбарк България“ дари минерална вода на  двете болници във Велинград – МБАЛ Велинград и МБАЛ „Здраве“. Даренията се осъществяват със съдействието на регионално „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“.

 

Медиците изказват своята огромна благодарност към „Тимбарк България“ и „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ за подкрепата и  съпричастието в продължаващата борба с COVID-19.