× Начало За нас Продукти Актуално Промоции Контакти
Меню

Актуално

Минерална вода Велинград Alcalia е официален спонсор на двете най-мащабни събития от календара на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) през настоящата 2021 г. Те са Световната купа по художествена гимнастика (26-28 март), София и Европейско първенство по художествена гимнастика ( 09-13 юни), Варна.
Прочети още
„Тимбарк България“ се включи в подпомагането на бедстващите от земетресението в Хърватска
„Тимбарк България", производител на минерална вода Велинград Alcalia, сокове Queen`s и други популярни напитки, дари минерална вода на стойност над 20 000 лева за пострадалите от земетресението с магнитуд 6.4 по скалата на Рихтер, което засегна Хърватия в края на месец декември. Дарението беше организирано под егидата на министъра на външните работи г-жа Екатерина Захариева, съвместно с БЧК. То ще бъде разпределено според нуждите на пострадалите по места. Ситуацията в Хърватия остава под наблюдение и при необходимост „Тимбарк България“ има готовност за допълнително подпомагане.
Прочети още
„Тимбарк България“ дари минерална вода на двете болници във Велинград
„Тимбарк България“, производител на минерална вода Велинград Alcalia, сокове Queen`s и други популярни напитки има дългогодишни традиции в подпомагане на обществото при кризисни ситуации. Компанията е редовен дарител на БЧК, болници в различни градове, домове за социално слаби и хора в неравностойно положение, както и институции, занимаващи се с деца в риск.
Прочети още